HATÁRTALANUL MAGYAR

A Kanadai Magyar Írószövetség alapításának 50.évfordulóját jubileumi antológia megjelentetésével ünnepelte. A könyvbemutatót Torontóban tartották egy zenés irodalmi délután keretében nagyszámú érdeklődő előtt. A kötet a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alap támogatásának köszönhetően került kiadásra.

A Szabadnak születni című válogatáskötetünk az 50. évfordulójára újjászerveződött Kanadai Magyar Írószövetség negyedik antológiája. Ebben a kötetünkben is kizárólag ma is élő és alkotó kanadai magyar szerzők műveiből válogattunk, az ontariói Torontótól az albertai Calgary-n át a brit-kolumbiai Kamloops-ig.

Kanadai magyar irodalom

A megújult Kanadai Magyar Írószövetség kiadásában megjelent kötet a Brit-Kolumbiában élő Veszely Ferenc hiánypótló tanulmányainak gyűjteménye a kanadai magyar irodalom kevésbé ismert de fontos alkotóiról. Megjelent a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alap támogatásával.

NYUGATI ŐRTŰZ - A Kanadai Magyar Írószövetség harmadik antológiája

A Nyugati Őrtűz című válogatáskötetünk az 50. évfordulójára újjászervőzödött Kanadai Magyar Írószövetség harmadik antológiája. Ebben a kötetünkben kizárólag ma is élő és alkotó kanadai magyar szerzők műveiből válogattunk, az ontariói Torontótól az albertai Calgary-n át a brit-kolumbiai Kamloops-ig.

Magyarnak maradni - antológia

A Határtalanul magyar című első antológiánk után Magyarnak maradni címmel jelenik meg a megújult Kanadai Magyar Írószövetség 50. évfordulóját ünneplő második antológia. A kötetek a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alap támogatásának köszönhetően jöttek létre.